Rejuvenal RecoveryMatrix tabletten

Vorige Artikel 13 van 20 Volgende
€ 47,00 € 37,60 (inclusief 9% btw)
Aantal

Goedkoop en snel geleverd. Meer dan 50.000 producten leverbaar. Altijd een hoge korting op alle producten. Actie prijs € 37,60

Rejuvenal RecoveryMatrix tabletten

Recovery Matrix ondersteunt het energieleverend metabolisme¹.

RecoveryMatrix kan het natuurlijk herstellende vermogen van het lichaam ondersteunen¹. Dit natuurlijk herstellende vermogen geeft het lichaam de mogelijkheid tot natuurlijk herstel.

• Helpt het lichaam om vermoeidheid en moeheid te verminderen¹ 
• Is belangrijk bij het behoud van de spierfunctie² 
• Goed voor het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand¹ 
• Voor het behoud van normale structuur en functie van de slijmvliezen¹ 
• Speelt een rol in het proces van weefselgroei en – ontwikkeling¹

¹Niacine, ²Vitamine D3,

RecoveryMatrix is een 100% natuurlijke formule en bevat de aminozuren L-Glutamine en Glycine, daarnaast Niacine (vitamine B3) en Forskolin extract (plantenextract uit de Ayurveda) en Vitamine D3.

Algemene Informatie

’s Nachts hebben we onze natuurlijke afgifte groeifactoren. De twee meest optimale momenten om groeifactor-stimulatie op natuurlijke wijze na te bootsen is een uur voor de lunch en een uur voor de warme maaltijd. Op deze momenten is de bloedsuikerspiegel laag. Vanaf dat moment kunnen we het beste RecoveryMatrix innemen. Belangrijk is om daarna minstens een uur lang niets te eten. Na een uur eten is overigens niet verplicht! Maar niet eten gedurende een uur of langer is aan te bevelen. Drinken mag wel als de drank weinig of geen suikers bevat, bijvoorbeeld thee of water. Koffie verhoogt de bloedsuikerspiegel en wordt derhalve afgeraden. Het product wordt opgenomen in de 12-vingerige darm. Hoe sneller de oplossing door de maag gaat, hoe beter de opname. Mensen zonder maag of met een maagring kunnen het ook innemen.

Voor een derde moment van de dag, of in plaats van voor de lunch of voor de warme maaltijd, kan men direct na het opstaan kiezen. Daarna de gebruikelijke activiteiten van het opstaan en dan pas ontbijten. Een vierde moment kan medio avond zijn. Gebruik van RecoveryMatrix® wordt echter medio avond afgeraden omdat dit al gauw te veel energie geeft. Hierdoor kan de nachtrust verstoord worden. Een alternatief is DIRECT voor het slapen gaan. Als inname gedurende de dag lastig is, kan direct voor het slapen gaan een oplossing bieden. Laat daar geen tijd tussen zitten; als de werking begint ontstaat er teveel energie wat slapen bemoeilijkt. Drink ook niet te veel om ontwaken voor het toilet te voorkomen. Mensen die normaal slecht slapen lijken hierdoor wel een erg diepe slaap te krijgen en zijn doorgaans tevreden over die toepassing.

Rejuvenal RecoveryMatrix gebruik:

Mix de juiste hoeveelheid poeder (zie verpakking) in een glas water en roer het door en drink het direct helemaal op. Om de smaak aan te passen mag meer of minder water gebruikt worden maar 200 ml is ruim voldoende. Andere suikervrije dranken kunnen ook gebruikt worden zoals niet te zoete vruchten- of liever groentensappen. Uitstekend is tomatensap of lauwe (groene) thee. In combinatie met de inname van RecoveryMatrix® kan vitamine C gebruikt worden, bijvoorbeeld 500 of 1000 mg. De combinatie kan meer energie vrijmaken en stimuleert daarbij vooral de vetverbranding. De hypofyse heeft voor optimale functie vitamine E nodig. Eventueel extra vitamine E (250 of 500 IU, max. 2x daags) kan het proces verder ondersteunen. Gebruik de vitamine E alleen tijdens het eten want ze heeft enig vet nodig om opgenomen te worden. Een uitstekende bron van Vitamine E vormt de OmegaMatrix®. Daar heeft u natuurlijk nog vele andere voordelen bij zoals de inname van de vetzuren EPA en DHA. RecoveryMatrix® kan ook in tabletvorm worden ingenomen. Deze kauwtabletten zijn ideaal voor onderweg en kunnen met of zonder water worden ingenomen. Kapot bijten en dus niet heel proberen door te slikken. 3 tabletten is gelijk aan 1 afgestreken maatschep RecoveryMatrix®. Doe ook dit een uur of langer voor de maaltijd.

Rejuvenal RecoveryMatrix dosering:

Neem in het begin een wat lagere dosering dan aangegeven ter gewenning. Bouw dit op binnen een à twee weken. Gebruik daartoe de maatlepel die zich in de verpakking bevindt. Meer innemen heeft weinig zin, minder gebruik verlaagt het effect. Niet iedereen reageert gelijk. Sommigen hebben aan 1 à 2 doseringen genoeg, anderen varen wel bij 3 doseringen per dag. Let op dat het de slaap niet benadeelt. Dit kan gebeuren als het te laat wordt ingenomen. Als de inname in de avond moet, neem het dan direct voor het slapen gaan. Overigens is het product uiteraard een goede aanvulling voor mensen die tijdens nachtdiensten werken en meer energie kunnen gebruiken of vermoeid zijn.

Waarschuwingen:

Mensen die overgevoelig zijn voor niacine (Vit-B3) moeten de dosering langzaam opbouwen. Anders kan er een “Flush” ontstaan. Dit is een soort opvlieger waardoor de huid rood wordt. Het trekt weer snel weg en is volledig ongevaarlijk maar wordt doorgaans als onplezierig ervaren. Verlaag de dosering en bouw deze langzaam op.

Rejuvenal RecoveryMatrix samenstelling:

RecoveryMatrix® is een geregistreerde (100% natuurlijke) formule van de aminozuren L-Glutamine en Glycine met Niacine en Forskolin Extract.

RecoveryMatrix® 250 gram 
Economische verpakking met 250 gram RecoveryMatrix®. Met behulp van de maatschep ( 4,2 gram ), gemakkelijk te doseren in een glas water. Het kan ook droog worden ingenomen. Voor leeftijden tussen 20 jaar en ouder. Gebruik 5 maanden, stop 4 tot 6 weken. Gebruik 1 - 3 x daags. Niacine geeft extra energie. Er is ook een verpakking met Rejuvenal Plus tabletten voor in de auto of voor onderweg. 

Dosering: 
1,0 maatschep = 4,2 gram 
Tot 60 kg - 2/3 maatschep 
Tot 77 kg - 1,0 maatschep 
Tot 95 kg - 1,5 maatschep  
  + 95 kg - 2,0 maatschep

Samenstelling:

- Glutamine 
- Glysine 
- Niacine 
- Forskolin extract


Rejuvenal Recovery Matrix tabletten
Voor meer interessante leesstof:
www.beauty-food.info

Inhoud Rejuvenal RecoveryMatrix:
90 tabletten

 

Rejuvenal Recovery Matrix 90 tabletten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ideal
  • paypal
  • webshop keurmerk
© 2010 - 2019 Vitaminen Korting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel