De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals bijvoorbeeld tabletten, capsules, poeders, vloeibare varianten, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

Wilt u een product retourneren of ruilen, wilt u zo vriendelijk zijn om contact met op ons te nemen via email info@vitaminen-korting.nl of via onze contact pagina of telefonisch 0318-652833 graag binnen 14 dagen.

Ongeopende producten met een correcte houdbaarheidsdatum kunnen binnen 14 dagen omgeruild of geretourneerd worden.

Wij adviseren om een pakket altijd voldoende te frankeren en met een Track en Trace nummer te retourneren, zo is na te gaan waar het pakket zich bevindt en op welke bestemming deze is afgegeven. Rembours zendingen worden niet aangenomen.

Een pakket dient men zo te verpakken dat deze bestand is tegen transport schade.

Bij het ontvangen van het retour gestuurde pakket nemen wij z.s.m. contact op met de klant.

Is er sprake van een retour te storten bedrag dan vragen wij het bankrekeningnummer/betaal gegevens waar wij het bedrag op kunnen terugstorten. Het terug te storten bedrag ontvangt u binnen 3 dagen retour.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ideal
  • paypal
  • webshop keurmerk
© 2010 - 2019 Vitaminen Korting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel