Privacy beleid Vitaal Trading

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Vitaal Trading.

Vitaal Trading respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Beveiligde SSL verbinding

Uw communicatie met https://www.vitamine-korting.nl is optimaal beveiligd door middel van een SSL verbinding. Op het moment dat u privacy gevoelige informatie invult (bijvoorbeeld uw adres- of betalingsgegevens) schakelt de site over naar een beveiligde en versleutelde SSL verbinding. Zo kunnen derden geen informatie zien of achterhalen.

Hoe herkent u een beveiligde website: aan het groene slotje in de adresbalk, kun je een beveiligde website ook herkennen aan het adres. Het begint niet langer met http://maar met https://de “s” staat hier voor “secure”, veilig dus.
Het geeft aan dat de website betrouwbaar is en dat de privacy van bezoekers wordt gerespecteerd. 

 

De gegevens die wij van u ontvangen wanneer u een product bestelt worden door ons alleen gebruikt voor de afhandeling van de betaling en de verzending. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden.

Wij bewaren de persoonsgegevens voor bestellingen en voor herhaaldelijke bestellingen.

Dit geldt ook voor gegevens die wij van u ontvangen wanneer u zich opgeeft voor de nieuwsbrief of van het contactformulier gebruik maakt of op andere wijze contact met ons heeft.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Met het klantaccount kunt u toegang krijgen tot de beheeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om de snelbestellijst aan te klikken. In de snelbestellijst staan bestelde producten uit voorgaande bestellingen. U kunt op deze manier snel herhaaldelijke producten aanklikken om te bestellen en behoeft u niet de producten opnieuw op te zoeken in onze webwinkel. De privacy gegevens en de bestellijsten blijven in ons systeem staan voor onbepaalde termijn. Wilt u de privacy gegevens laten verwijderen en de gegevens van uw voorgaande bestellingen laten verwijderen, wilt u dan contact met ons opnemen dan verwijderen wij de gegevens voor u. Onderaan dit privacy beleid staan onze gegevens. 

Cookies zijn kleine bestandjes die bij een bezoek aan een website op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen, en waarmee uw computer bij een volgend bezoek wordt herkend. Een cookie slaat niet uw naam, adres, leeftijd of andere persoonlijke gegevens op.

Vitaal Trading maakt geen gebruik van reclame- of affiliatienetwerk. Wij maken dus geen gebruik van trackingcookies of aanverwante technologieën en wanneer u onze shop heeft bezocht zult u dus niet ergens anders op internet met advertenties van ons worden lastig gevallen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle voor hun persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback

Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Vitaal Trading
Bospoort 14
6711 BW Ede
Tel: 0318-652833
info@vitaaltrading.nl

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ideal
  • paypal
  • webshop keurmerk
© 2010 - 2018 Vitaminen Korting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel